Over liefde, leven, kinderen, ondernemen en meer…

Wie mij kent weet dat ik al een tijdje lekker met HEidEWietsKa aan de weg aan het timmeren ben, en dat ik daar erg van geniet. Hoe kan dat ook anders, als je alles wat belangrijk is in je leven op zo’n mooie manier bij elkaar kunt brengen; liefde, kinderen, werken…

Natuurlijk is het ook fijn dat het met HEidEWietska zo goed gaat. De website is recent helemaal vernieuwd, op steeds meer plaatsen is mijn Rapport voor… te koop en binnenkort hoop ik heel spannend nieuws bekend maken…

Vooral het contact met mijn klanten vind ik heel leuk. Ik krijg heel vaak positieve reacties maar ook regelmatig goede feedback. Daarom heb ik besloten om vanaf nu via mijn website met mijn klanten in gesprek te gaan.

Met trots presenteer ik daarom de eerste in een reeks van blogs over mijn belevenissen als moeder, als geliefde, als uitgever van een uniek product, over mijn avonturen in medialand, mijn uitdagingen als onderneemster met een missie, als bedenker van allerlei mooie concepten voor communicatie tussen kinderen en volwassenen. Ik heb er veel zin in om dit blog tot een groot succes te maken, en dus tot een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die zich wel eens afvraagt of hij een leuke ouder is.

En daarom wil ik je vragen mij te helpen…

Onderwerpen zijn er natuurlijk te over, maar ik ben vooral benieuwd naar de onderwerpen waar jíj het over zou willen hebben, wat houdt jou het meeste bezig in de communicatie met je kinderen? Hoe kom jij erachter wat ze nodig hebben, en hoe zorg je ervoor dat wat jij nodig hebt óók aan bod blijft komen? Waar struikel jij nog wel eens over, waarmee halen ze jou het bloed onder de nagels vandaan, of waarmee hebben ze jou recent weer eens tot tranen geroerd?

Wat zijn, kortom, de vragen die je hebt, en de antwoorden waar jij nog wel eens om verlegen zit in de opvoeding van je kinderen? Ik ga er heel graag met je over in gesprek.

In het vak ‘comments’ hieronder kun je jouw vragen en uitdagingen delen. Schroom niet! Je zou me er een groot plezier mee doen!

En ken je andere ouders die je ook in dit gesprek wilt betrekken, dan kun je ze via deze social media buttons uitnodigen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *